Kunstriet dakbedekking

Kunstriet dakbedekking

Arundo Reed en de producten van Arundo Reed zijn geen kunstrieten platen of kunstrieten panelen. Het kunstriet en kunstpalm zijn shingles of thatch en zijn daarom makkelijk op de daken te verwerken. Of het nu gaat om grote of kleine daken of om daken die voorzien zijn van ingewikkelde rondingen en hoeken alles is mogelijk met de shingles of thatch. De thatch is daarnaast flexibel, waardoor het leggen hiervan gemakkelijk gaat. De Dutch Reed van Arundo Reed zijn bossen, dus worden gelegt zoals een natuurlijk rietten dak. De overige kunstriet en kunstpalm zijn matten en is makkelijker te leggen. Maar ogen ook zeer natuurlijk. Heeft u vragen over onze kunstriet dakbedekking of wilt u misschien direct een afspraak inplannen met één van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op.

De uitstraling van de kunstriet dakbedekking van Arundo Reed

 

 

Arundo Reed heeft twee soorten kunstriet dakbedekking, het kunstriet of de kunstpalm. De kunstriet dakbedekking wordt gemaakt van PVC en kunstpalm van PE. Kunstriet gemaakt van PVC verkleurd geleidelijk over de jaren, maar blijft zijn natuurlijke look altijd behouden. De kunstpalm producten gemaakt van PE vervaagt niet en zullen hun kleur behouden. De kwaliteit van het kunstriet is tot in tegenstelling van natuur riet altijd constant en hoog.

Een Kunstrieten dak van Arundo Reed is waar voor uw geld!

Het voordeel van een kunstrieten dak zit hem op de langere termijn. Het kunstrieten dak is gunstiger doordat de brandveiligheid, is onderhoudsarm en heeft een veel langere levensduur als natuurlijk riet, omdat het bijvoorbeeld niet kan rotten of schimmelen.

Wilt u meer informatie over de kunstriet dakbedekking of wilt u meer weten over de verschillen tussen het bedekken van een dak met natuurlijk riet en een kunstriet dakbedekking? Neem dan gerust contact met ons op!