Kunstriet dakplaten

Kunstriet dakplaten

Arundo Reed en de producten van Arundo Reed zijn geen kunstrieten platen of kunstrieten panelen. Kunstrieten platen of kunstrieten panelen zijn niet flexibel dus daarom hebben wij singles. Het kunstriet en kunstpalm zijn shingles of thatch en zijn daarom makkelijk op de daken te verwerken. Of het nu gaat om grote of kleine daken of om daken die voorzien zijn van ingewikkelde rondingen en hoeken alles is mogelijk en makkelijk te leggen met de shingles of thatch. De thatch is daarnaast flexibel, waardoor het leggen hiervan gemakkelijk gaat.

De uitstraling van de kunstrieten daken van Arundo Reed

De kunstrieten daken zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van het natuurriet. Het kunstriet lijkt net echt maar dan met alle voordelen, zoals dat het niet rot, geen schimmels, is brandveilig en algen vrij. De kunstrieten daken van Arundo Reed hebben een luxe uitstraling en lijkt zeer op een natuurrieten dak. Arundo Reed heeft 2 soorten kunstriet/ kunstpalm. Kunstriet gemaakt van PVC en kunstriet en kunstpalm gemaakt van PE. Kunstriet gemaakt van PVC verkleurd geleidelijk over de jaren, maar ziet er uiteindelijk nog steeds zeer natuurlijk uit. De producten gemaakt van PE vervaagt niet zij behouden zijn kleur. De kwaliteit van het kunstriet is tot in tegenstelling van natuur riet altijd constant en hoog.

Een Kunstrieten dak van Arundo Reed is waar voor uw geld!

Het voordeel van een kunstrieten dak zit hem ook op de langere termijn. Het kunstrieten dak is gunstiger door de brandveiligheid, is onderhoudsarm en heeft een veel langere levensduur als natuurriet omdat het bijvoorbeeld niet kan rotten of schimmelen.

Wenst u meer informatie over een kunstrieten dak of een kunstpalm dak, en wilt u meer weten over de verschillen tussen natuurlijk rieten daken en kunststof rieten daken, neem dan gerust contact met ons op! Wij geven u graag de gewenste informatie.