Kunstriet voor attractieparken

Opzoek naar het mooiste kunstriet voor uw attractiepark? De kunstrieten producten/ daken van Arundo Reed is wat uw attractiepark nodig heeft. Arundo Reed heeft veel ervaring met verschillende attractieparken. Hierbij kunt u denken aan Walibi België en Wildlands Adventure Zoo Emmen, hier hebben ze onder andere rieten daken geplaatst. Beide projecten hebben fantastische resultaten opgeleverd en passen precies bij de omgeving. Als u foto’s van deze projecten wilt bekijken neem dan gerust een kijkje op onze projecten pagina.

Kunstriet in Wildlands en Walibi

Arundo Reed heeft bij Wildlands Adventure Zoo Emmen verschillende producten mogen leveren. Vele kunstpalm daken hebben wij mogen leggen met onze producten in het nieuwe park in Emmen. Wij hebben gebruik gemaakt van Java thatch en Coconut thatch. Deze producten zorgen voor een natuurlijke en ook een Indische en Afrikaanse uitstraling en dat is precies wat Wildlands zocht. Voor het Belgische Walibi Park hebben wij de Exotic World mogen aankleden met onze producten. De Exotic World is een gedeelte van het park wat in exotische sferen aangekleed moest worden en dat is zeker gelukt. Wij hebben hier verschillende daken met Coconut Thatch bedekt en dit heeft voor een natuurlijke en ook exotische uitstraling gezorgd. In de Exotic World vind je de nieuwe Tiki-wakka, dat is een familie-achtbaan en je kunt een ritje maken in Challenge of Tutankhamon.

Walibi België wilde graag dat wij zorgde voor een Exotische sfeer en dat is meer dan gelukt. Beide projecten zijn zeer geslaagd en de klanten zijn erg blij en tevreden. Dat is hoe wij het graag zien bij Arundo Reed.

Heeft u nog vragen over kunstriet daken of kunstpalm daken voor uw attractiepark of bent u erg benieuwd wat de mogelijk heden hier in zijn? Neem dan gerust contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.