Kunstpalm daken

Kunstpalm daken

Kunstpalm voor op daken is één van de prachtige producten van Arundo Reed. Het Kunstpalm is zeer geschrikt voor de recreatie sector, maar natuurlijk ook voor uw tuinhuis of overkapping in uw eigen achtertuin. Een kunstpalm dak geeft een tropische en exotische uitstraling. Bij de kunstpalm daken van Arundo Reed heeft u de keuze uit  verschillende soorten kunstpalm. Zo hebben wij de Java thatch en de Bali thatch. Maar ook het prachtige , zeer natuurlijke Palmex thatch. De kunstpalm daken van Arundo Reed zijn op veel verschillende manieren toe te passen. Wij leveren en plaatsen onze kunstpalm daken veel aan de recreatie sector. Denk hierbij aan tropische zwemparadijzen, attractieparken en dierentuinen. Zo zijn onze kunstpalm daken te vinden bij Wildlands adventure zoo in Emmen en in Gaaiazoo  te Kerkrade. Maar, onze kunstpalm dakbedekking is natuurlijk ook uitermate geschikt voor gebruik in uw eigen achtertuin. Breng de tropische en exotische sfeer in uw achtertuin door een uitbouw, veranda of tuinhuis te bedekken met onze prachtige kunstpalm dakbedekking.

Kunstpalm of kunstriet dakbedekking

Wilt u een dak laten belegen met een kunstriet of een kunstpalm? Dan kan Arundo Reed u helpen van a tot z. Wij leveren de materialen en kunnen ook het plaatsen voor u verzorgen. Wij werken zowel voor bedrijven, aannemers, onderaannemers, maar uiteraard ook voor particulieren. Van een klein tuinhuis tot grote projecten, Arundo Reed heeft de kennis en het personeel om iedere klus goed en professioneel aan te pakken. Wilt u een dak met kunstriet laten bedekken of wilt u een dak met kunstpalm laten bedekken? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het verschil tussen Java en Bali kunstpalm daken

Het verschil tussen Java en Bali kunstpalm daken zit in verschillende factoren. Zo zit het eerste verschil in de oppervlakte van de twee soorten kunstpalm daken. De Java thatch van viofiber heeft een gestructureerd oppervlak. De Bali thatch heeft een glad oppervlak. De vezelstrengen van de Java thatch lijken natuurlijke riet, met een ruwere textuur. De vezelstrengen van de Bali thatch lijken ook natuurlijke riet, maar met een glade textuur.

De Bali thatch (kunstpalm) heeft een mix van honing en lichtbruine kleuren in elk blad. De Java thatch heeft een diepere scala aan bruintinten en honing tinten met donkere texturen. Ook variëren de strengen in kleur waardoor de Java thatch een zeer natuurlijke uitstaling heeft.

Beide soorten thatch geven uw dak een natuurlijke authentieke uitstraling. Als het kunstpalm geplaatst wordt op uw dak dient hier onder ook een waterdichtdoek gelegd te worden. Dit zorgt er voor dat uw kunstpalm dak geheel waterdicht is.

Palmex thatch.

Palmex thatch is er in 2 soorten. Voor een open dak constructie en een dichte dakconstructie. Kijk eens bij de producten naar de Palmex thatxh voor de uitleg.

Heeft u vragen of wilt u misschien direct een afspraak inplannen? Neem dan gerust even contact met ons op. Vul het contact formulier in of stuur eenvoudig een email naar info@arundoreed.nl.