Kunstrieten Parasol Kopen

Kunstrieten Parasol Kopen

Bent u opzoek naar een kunstrieten parasol? Dan bent u bij Arundo Reed aan het juiste adres. Een rieten parasol is erg mooi en creëert een tropische sfeer in uw tuin of bijvoorbeeld voor een recreatie park. Met een kunstrieten parasol kunt u een heerlijk plekje in de schaduw maken waar u heerlijk tot rust kunt komen. Een kunst rieten parasol zorgt er een beetje voor dat u op vakantie kunt in uw eigen tuin. Het riet is gemaakt van polyethyleen PE waardoor het kunstriet niet verkleurd. De kunstrieten parasols blijven mooi. Hierdoor kunt u dus langer genieten van uw rieten parasol.

Viro Umbrella – Kunstrieten Parasol

Arundo Reed heeft voor u de Viro umbrella. Een synthetische, ongedierte werende, 100% recyclebare riet en palm parasol. Virofiber, de leidende producent van milieuvriendelijk weersonafhankelijk vlechtwerk, introduceerd een synthetische rietoplossing voor parasols. Omdat het gemaakt is van Virofiber is de levensduur voor jaren gegarandeerd.

  • De Viro umbrella’s zijn te krijgen in 5 soorten dak materiaal, Java, Java aged, Bali, Coconut en riet.
  • De parasols zijn er in 3 verschillende maten.
  • 2m. 2.75 en 3.35 doorsnee
  • Keus uit houten paal of metalen paal.
  • Ook zijn de matten los te verkrijgen.

Dus heeft u een bestaande parasol met de zelfde metalen frame, met natuurlijke, versleten rietmatten? Dan kunt u deze vervangen met de Umbrella Bali thatch, Java thatch, Reed thatch of Coconut thatch. Het materiaal is zelf makkelijk te plaatsen. Een kunstrieten parasol is een uitstekend alternatief voor een raffia parasol. De kunstrieten parasol is niet inklapbaar en hoeft niet in de winter naar binnen gehaald te worden. Laat hem lekker staan en u geniet ook in de winter van een gezellige sfeer in uw tuin.

Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke rieten parasol? Kies dan voor de Viro Umbrella/parasol van Arundo Reed. Een prachtige aankleding voor langs het zwembad, aan het strand of gewoon als aankleding in uw tuin.