Kunstriet voor recreatie branche

Kunstriet voor recreatie branche

Kunstriet is zeer geschrikt voor de recreatie branche. Bij de recreatie branche kunt u denken aan zwembaden, campings, vakantieparken

, dierentuinen, attractieparken en pretparken. Arundo Reed B.V. heeft al voor verschillende recreatieparken mogen werken en de resultaten daar van kunt u zien op onze projecten pagina. Arundo Reed B.V. Heeft voor onder andere Walibi België, Wildlands Adventure zoo Emmen en Toverland hun producten mogen leveren en toepassen. Ons kunstriet en onze kunstpalm zorgt voor het thema die bij het park past. En het maakt ook een gezellige, zomerse en tropische sfeer in uw recreatiepark. Het kunstriet en de kunstpalm kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan de bijvoorbeeld dakbedekking op een overkapping, op een tiki bar, cocktailbar, speelhuisjes en bekijk ook eens onze kunstrieten parasols.

 

Op zoek naar kunstriet voor de recreatie branche

Bent u op zoek naar kunstriet voor de recreatie branche? Arundo Reed heeft wat u zoekt! Wij kunnen voor het gehele plaatje zorgen. Wenst u een huisje met kunstriet of kunstpalm,  parasols voor bij het zwembad of een mooi dak voor op uw prieel op maat met kunstriet. Geen probleem, Arundo Reed kan uw wensen in vervulling brengen! Heeft u vragen over onze producten of bent u geïnteresseerd?  Neem gerust contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Kunstrieten parasols

De kunstrieten parasols zijn te verkrijgen in vier soorten dak materialen. U heeft de keuze uit Java, Bali, Coconut en riet. De parasols zijn er in drie verschillende doorsnedes (2m, 2.75m,3.35m) De matten zijn ook los te verkrijgen. Heeft u een bestaande parasol met dezelfde metalen frame, met versleten natuurlijkrieten matten, dan kunt u deze vervangen voor onze kunstrieten matten. U heeft dan vele jaren plezier van uw parasol zonder er naar om te kijken. De kunstrieten parasol is niet inklapbaar en hoeft niet in de winter naar binnen gehaald te worden. Laat hem lekker staan en u geniet ook in de winter van de tropische sfeer in uw tuin.