Kunstrieten dak

Kunstrieten dak

Wilt u een huis met een rieten dak laten bouwen, of wilt u uw huidige rietenkap opnieuw laten bedekken? Kiest u dan voor natuurlijk riet (echt riet) of voor kunstriet? Wist u trouwens dat een kunstrieten dak op dezelfde ambachtelijke manier gelegd wordt als een dak van natuurriet? En wist u dat een dak van kunstriet vrijwel dezelfde authentieke uitstraling heeft als een dak van echt riet? Een dak van kunstriet heeft wel een aantal grote voordelen ten opzichte van natuurlijk riet. Zo is een kunstrieten kap volledig waterbestendig, kan deze niet gaan rotten, is deze zeer onderhoudsvriendelijk, zal het mos probleem vrijwel niet voorkomen en is een kap van kunststof riet niet zo ontvlambaar als natuurlijk riet. Onze kunststof “Dutch Reed” is eigenlijk niet van echt, natuurlijk riet te onderscheiden. Dus het traditionele uiterlijk van echt natuurlijk riet, met alle voordelen van een modern dak!

Wilt u meer informatie over onze “Dutch Reed” of wit u de mogelijkheden bekijken met onze ander kunststof riet soorten? Neem dan gerust contact met ons op.

Kunstrieten dak kosten

Wat de exacte kosten van het plaatsen van een kunstrieten dak varieert. Zo begint het al met de vraag, of het om een nieuwbouwproject gaat, of dat het gaat om een bestaand dak. Daarnaast zijn er nog verschillen tussen een schroefdak of traditioneel gebonden rieten dak en is de vraag of er bijvoorbeeld nog extra isolatie of een onderdak geplaatst moet worden.Kortom, wilt u exact weten wat de mogelijkheden en de eventuele kosten worden in uw situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Dan kunnen wij uw wensen bekijken en een calculatie maken, zodat u exact weet wat de mogelijkheden zijn en welke kosten een kunstrieten dak voor uw woning, schuur, of bijgebouw zal gaan kosten..