Kunstrieten umbrella/parasols

Kunstrieten umbrella/parasols

De kunstrieten umbrella / parasols van Arundo Reed zorgen voor een zomerse, tropische en exotische uitstraling in uw tuin, op uw vakantiepark of bijvoorbeeld in uw recreatiepark. Wij noemen onze mooie kunstrieten umbrella/ parasols ook wel de Viro Umbrella’s. Net als bij onze mooie kunstrieten daken zijn de rieten parasols synthetisch, ongedierte werend, 100% recyclebaar riet en palm. De kunstrieten parasols zorgen voor een lekker schaduw plekje om in de zomer af te koelen. De kunstrieten parasols zijn gemaakt van polyethyleen PE dit zorgt er voor dat de parasols niet verkleuren door de zon.

Kunstrieten umbrella bestellen

Ga op vakantie in uw eigen tuin en bestel één van onze mooie rieten parasols. Tegenwoordig zijn de zomers in Nederland al net zo warm als in tropische landen. We kunnen al op vakantie in onze eigen tuin en onze kunstrieten parasols maken die zomer sfeer helemaal af. U hoeft niet ver op vakantie te gaan als u al een paradijs in uw achtertuin hebt weten te creëren. Kom elke dag tot rust in uw eigen tuin zonder daar een verre reis voor hoeven te maken. De kunstrieten umbrella/ parasols zijn onderhoudsvriendelijk en mogen in de winter gewoon lekker buiten blijven staan.

Heeft u vragen over Kunstrieten umbrella?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de kunstrieten parasols of wilt u graag meer weten over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u zo goed mogelijke proberen te helpen! U kunt ons bereiken via ons e-mail adres, door een contactformulier in te vullen of door ons te bellen